Ha minket választ....


Egy jó öntözőrendszert - bárki is végezze a telepítést - meg kell tervezni!

Ebben máris társra talált az Esőkirály csapatában. Több lehetőséget is kínálunk.

 • 1. Önnek egy méretarányos rajzot kell eljuttatnia hozzánk az öntözendő területről, illetve pontos vízadatokat. Ez alapján készítünk egy szakszerű szórófej kihelyezési tervet és Ön kap egy részletes árajánlatot. (mindezt ingyen)

  Ha nálunk vásárolja meg az alkatrészeket, akkor ingyen átadjuk Önnek a telepítéshez szükséges tervet! Az elkészült tervet egyéb esetben nem áll módunkba kiadni!

  - a rajz méretarányos legyen (1:100 vagy 1:200).

  - minden méret legyen rajta!

  - minden tereptárgy legyen feltüntetve. Kisház, garázs, kerti sütögető, játszótér, bokor, stb. A virágágyás, sövény, thuja, konyhakerti növények más jellegű öntözést igényelnek, mint a gyep, ezért azokat külön kell feltüntetni.

  - szükség van a vízforrás adataira. Hálózati víz eseténhány liter vizet tudunk kivenni2,5 és 3,5 bar nyomáson egy perc alatt. Szivattyús rendszer esetén elég, ha tudjuk a szivattyú típusát, és hogy milyen mélyről hozzuk fel a vizet. Nem elég, hogy Al-ko vagy Pedrollo és az sem, hogy kék! A típusa is kell, például: Al-ko HWA 1001 vagy Pedrollo 15MX. Vannak olyan kis vízhozamú szivattyúk, melyekhez csak nagyon drága (vagy semmilyen) öntözőrendszert lehet építeni. Ha automata öntözőrendszert szeretne, - még ha távolabbi időpontban is - akkor ezta szivattyú vásárlásakor figyelembe kell venni!

 • 2. Kollégánk egy előre egyeztetett időpontban kimegy Önhöz és maga méri fel az öntözendő területet, illetve a rendelkezésre álló vízhálózatot. Ez alapján készítünk egy szakszerű szórófej kihelyezési tervet és Ön kap egy részletes árajánlatot. Az általunk végzett felmérés díjtalan bizonyos területeken (Dél-pest és környéke). Az időpontja hétköznapokon 8 és 16 óra között lehetséges, de egyeztetés alapján ettől eltérő is lehet!

  Ha az árajánlat megvan még mindig nem kötelezte el magát, de legalább már képben van és tudja, hogy mennyibe kerülne az Ön automata öntözőrendszere.


Ezután még mindig választhat két telepítési lehetőség közül.


 • 1. Ránk bízza a telepítést. Ekkor kap egy ajánlatot erre is, és ha zöld utat ad, akkor már csak az időpontot kell egyeztetnünk, hogy mikor mehetünk kiépíteni a rendszert.

 • 2. Ön végzi el a telepítést. Ekkor kap egy rövid telepítési útmutatót, mely alapján elvégezheti a szükséges munkát, de kollégáink személyesen is beavatják a kisebb-nagyobb fortélyokba, melyek alapján kényelmesebben, egyszerűbben és gyorsabban tudja létrehozni a profi automata öntözőrendszerét.