Mp Rotator JOBB SAROK 1,5x4,6 mogyoró

MP Right Strip (jobb) 1,5-4,6 méter (mogyoró)Az esőztető fúvóka méretére zsugorított, egyetlen mozgó alkatrészből álló szerkezet nagyon megbízhatóan működik. A fúvóka minden esőztető szórófej házba illetve fúvóka kiemelőbe becsavarható.
Egy esőztető szórófejet így egy csapásra átalakíthat egy kis intenzitású és kiegyenlített vízkijuttatású forgó fejjé, tetszőleges szórási sugárnál és öntözési szögtartományban.
Az MP Strip fúvókák tipikusan keskeny sávok öntözésére alkalmazhatóak (1,5 méterig), célszerűen választható mind új öntözőrendszerek építésére, mind régi, elhanyagolt vagy helytelenül tervezett öntözések átalakítására.
Leheljen új életet a rosszul tervezett rendszerekbe, mert az MP Rotator fúvókákkal a kis víznyomás okozta problémákat és a gyenge öntözési egyenletességet is orvosolhatja.
E fúvókák nagy előnye továbbá, hogy a lehető legkisebbre csökkentik a rézsűk és/vagy kötött talajú területek öntözésénél a víz megfolyását.
A víztakarékosság, a problémák orvoslása és a jobb minőségű öntözés nyomós érv az MP Rotator mellett.
Egy újabb technológiai áttörés az öntözésben, a sávöntöző MP fúvókák. Végre olyan területek öntözésénél is kamatoztathatja az MP szórófejek előnyös tulajdonságait, amelyekről eddig nem is álmodhatott.
Az MP Rotator sávöntöző fúvókákkal keskeny, gyeppel vagy más növényekkel borított területeket is megöntözhet, miközben a szórásteljesítmény és egyenletesség kiváló marad.
Egy új dimenziót nyitottunk az öntözésben. Az MP Strip fúvókák használatával gyakorlatilag nem marad olyan szeglete a kertnek, amelyet ne tudnánk forgó szórófejjel megöntözni.
A háromféle MP Strip sávöntöző fúvóka izgalmas alternatívát kínál a keskeny növényágyások öntözésében. A sávöntöző fúvókák finomított öntözési egyenletességet és jobb szélállóságot nyújtanak.
A lecsökkent vízfelhasználás hosszabb öntözési időt és/vagy kevesebb öntözési zónát kíván a hagyományos esőztető fúvókákkal szemben.
Műszaki adatok:
• Öntözési távolság a jobb sarokból: 1,5×4,6 m
• A szórási sugár a fúvóka tetején található sugárcsökkentő csavarral 25%-al csökkenthető
• Javasolt nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar
• Kijuttatott vízmennyiség: 0,72- 0,97 l/perc
• Csapadékintenzitás szórásszögtől és sugárállító csavar helyzetétől függetlenül 12 mm/óra
 Ár: 3 871.- Ft