Mp Rotator CORNER 45-105°4m kék

MP Corner (sarok) 45°-105°, 4 méterig (kék)Az esőztető fúvóka méretére zsugorított, egyetlen mozgó alkatrészből álló szerkezet nagyon megbízhatóan működik. A fúvóka minden esőztető szórófej házba illetve fúvóka kiemelőbe becsavarható.
Egy esőztető szórófejet így egy csapásra átalakíthat egy kis intenzitású és kiegyenlített vízkijuttatású forgó fejjé, tetszőleges szórási sugárnál és öntözési szögtartományban.
Az MP Strip fúvókák tipikusan keskeny sávok öntözésére alkalmazhatóak (1,5 méterig), célszerűen választható mind új öntözőrendszerek építésére, mind régi, elhanyagolt vagy helytelenül tervezett öntözések átalakítására.
Leheljen új életet a rosszul tervezett rendszerekbe, mert az MP Rotator fúvókákkal a kis víznyomás okozta problémákat és a gyenge öntözési egyenletességet is orvosolhatja.
E fúvókák nagy előnye továbbá, hogy a lehető legkisebbre csökkentik a rézsűk és/vagy kötött talajú területek öntözésénél a víz megfolyását.
A víztakarékosság, a problémák orvoslása és a jobb minőségű öntözés nyomós érv az MP Rotator mellett.
Az MP Corner fúvókát szűk, hagyományos szórófejekkel nehezen öntözhető sarkokhoz fejlesztették ki.
A szórásszöge 45°-105° között beállítható, egyenletesen juttatja ki a vizet a szórásszögtől és szórási sugártól függetlenül, és bármely MP Rotator fúvókával együtt működtethető.
Az MP Corner fúvókát kifejezetten a sarkok öntözéséhez fejlesztették ki. Ha el akarja kerülni a 90°-nál kisebb szögű sarkokban a túlöntözést, úgy csökkenteni kell a sarok mellett található fúvókák sugarát.
Ez azt eredményezi, hogy a sarokban található szórófej környezetét csak az MP Corner öntözi meg.
Műszaki adatok:
• Öntözési sugár: 2,4-4,5 m
• A szórási sugár a fúvóka tetején található sugárcsökkentő csavarral 25%-al csökkenthető
• Javasolt nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar
• Kijuttatott vízmennyiség: 0,61- 2 l/perc
• Csapadékintenzitás szórásszögtől és sugárállító csavar helyzetétől függetlenül 12 mm/óra
 Ár: 3 871.- Ft