Érzékelő HU (talajnedvesség) szonda SC-PROBE

Hunter Solar-Sync érzékelő


A Solar-Sync rendelkezik egy napsugárzás és egy hőmérséklet érzékelővel, melyek segítségével a helyi időjárási viszonyokat méri,
és ebből tudja meghatározni az evapotranspiráció (ET) értékét, vagyis a növények és a gyep vízfelhasználásának mértékét.
A Solar-Sync magába foglal továbbá egy Hunter Rain Clik esőérzékelőt és egy Freeze-Clik fagyérzékelőt, melyek eső és/vagy fagypont körüli hőmérséklet esetén letiltják az öntözést.
Egy kisméretű modulon keresztül csatlakozik az érzékelő a vezérlő automatikához és automatikusan növeli, vagy csökkenti a futási időket az időjárásban bekövetkezett változásoknak megfelelően.
Az eredmény egy új, víztakarékos öntözési megoldás, mely elősegíti vízkészleteink megőrzését és a növények egészséges fejlődését.
Ön a megszokott módon beprogramozza a vezérlőt és onnan a Solar-Sync átveszi az irányítást, így nincsen szükség az évszak szerinti százalékos beállítás kézi változtatására.
Jellemzői:
? Az ET (evapotranszpiráció) kiszámításához szükséges napsugárzás és hőmérséklet-adatokat folyamatosan gyűjti az érzékelő.
? Automatikusan kiszámítja a szükséges öntözővíz-mennyiséget, majd az évszakhoz igazítja a vezérlőt.
? Könnyen fölszerelheti a Pro-C vagy az ICC közelében, a hagyományos Pro-C belsejébe és végre a Hunter XC új változatához: az X-Core vezérlőhöz.
? Quick ResponseTM - gyors reagálás jellemzi: mihelyt elkezd esni az eső, lekapcsolja az öntözést.
? 12 m hosszú kéteres vezetékkel szállítjuk: gyorsan és egyszerűen szerelhető fel meglévő vagy új rendszereknél is.
? Hosszú élettartamra tervezett szerkezet: erős polikarbonát ház és fém tartókonzol.
? A napsugárzás-érzékelője méri a sugárzás erejét, hogy a gyepet csúcsformában tartsa.
? Nem engedélyezi az öntözést, ha a hőfok 3°C alá csökken.
? Környezetvédelmi és vízgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik.


Ár: 18 360.- Ft