Bemutató kertünk

Munkánk során nap, mint nap találkozunk olyan emberekkel, akik bár nagyon vágynak automata öntözőrendszerre, nem igazán tudják, hogy milyen elemekből épül fel.Nem is csoda, hiszen akkor jó egy ilyen rendszer, ha láthatatlan.Ráadásul általában a hajnali órákban üzemelnek, ezért napi tevékenységük során kevés esély van megtekinteni működésüket.

Munkatársaink boldogan beavatják Önt is a részletekbe, üzletünkben bemutató falakon végigkísérheti szemével a víz útját a vízforrástól a fúvókákig. Ilyet talán máshol is látni, de van amiben tudunk újat mutatni.
kirike
A szakmában egyedülálló módon nálunk fizikai valójukban, működés közben tekintheti meg az alapvető fúvóka és szórófej típusokat.
Bemutató kertünkben több, mint száz szórófej került telepítésre, 40 külön öntözési zónára, melyek kizárólag a szemléltetést szolgálják. Láthatja a különbséget a spray, rotoros és rotator típusok között és összehasonlíthatja pl. a Hunter, Rain Bird és Toro fúvókákat. Ha ellátogat hozzánk nem kell találgatnia, hogy vajon milyen magasra  megy fel a víz az egyik-másik szórófejből vagy, hogy mennyire porlaszt finomannPersze a tervező nem a látvány miatt választ egy-egy szórófejet, fúvókát, de bizonyos növények telepítésénél hasznos lehet, ha látjuk előre ezeket a tulajdonságokat is
.


p9080075.jpgp9080064.jpg


Több öntözési zóna egyidejű elindításával
könnyen összehasonlitható az öntözési minőség.
Dinamikusan változtatható a kimenő nyomás,
így bármely nyomástartományon tesztelhetőek a szórófejek:p9080068.jpg
___________________________
Így készült a bemutató kert:


2010. Április.


b006.jpg


b004.jpg

b013.jpg

Aki nem tudná ez NEM a 4-es metró...

b018.jpg


b028.jpg


b037.jpg


b041.jpg